Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı “Sungurlu’nun değerleri gençlerimizle buluşuyor” projesi kapsamında Havacılık ve Uzay Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Hamza Gerçekcioğlu, Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluştu.

Hazırlanan projeyle ilçeden yetişen önemli şahsiyetleri ilçeye davet ederek rol model olmaları, öğrencilerin motivasyonlarını artırmak ve geleceğe umutla bakmalarını sağlamak hedefleniyor.

Bu kapsamda öğrencilerle bir araya gelen Havacılık ve Uzay Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Hamza Gerçekcioğlu, hayatından örnekler vererek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Türkiyr’nin Havacılık ve Uzay Teknolojileri alanında geldiği nokta ile ilgili de bilgi veren Genel Müdür Yardımcısı Gerçekcioğlu, öğrencilere hitaben “artık bayrağı sizler devralacaksınız kendinize güvenerek azimle yılmadan çalışmalısınız” dedi.

Programın ardından Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, Genel Müdür Yardımcısı Gerçekcioğlu’na çiçek ve plaket takdiminde bulundu.

“Sungurlu’nun değerleri gençlerimizle buluşuyor” projesi kapsamında ortaöğretim kurumlarındaki öğrencilerin, ilçenin yetiştirdiği önemli şahsiyetlerle buluşturmaya devam edileceği bildirildi.

(Sungurlu Gazetesi)

Editör: TE Bilisim