Geçen hafta çalıştığı Sağlık Ocağında aniden fenalaşarak ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve 2 gün önce hayatını kaybeden Dr. Ali Rıza Yıldız için uzun süre görev yaptığı Sungurlu Devlet Hastanesi'nde tören düzenlendi. Törende bir konuşma yapan Devlet hastanesi Başhekimi uzman Dr. Osman Karakuş, "Devlet hastanemiz acil servisinde ve diyaliz ünitesinde, son 8 yıldır aile hekimliği olmak üzere toplamda 21 yıldır Sungurlu'da hizmet yapmış, fedakar, cefakar, insan sevgisiyle dolu olan Dr. Ali Rıza Yıldız'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, kendisine Allah'tan rahmet diler, yakınları ve ailesine sabır dilerim" dedi.
Değerli doktorumuz, kardeşimiz, canımız Ali Rıza Yıldız'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim diyen Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Kendisi benim aile hekimimdi. Hayata olumsuz yönde dahi pozitif bakan bir kardeşimizdi. Cenabı Allah onu bizlerden daha çok seviyormuş ki erken yanına aldı. Soyadı gibi aramızdan bir yıldız kaydı gitti. Kendisine Allah'tan rahmet diler, yakınlarına, sevenlerine ve çocuklarına sabırlar diliyorum" diye konuştu.
"Sungurlu onu unutmayacaktır"
Saygın kişiliği, kadir şinaslığı, hizmet aşkıyla herkese örnek olmuş, herkes tarafından sevilen bir mesai arkadaşımızı uğurlamak üzere toplandık diyen Kaymakam Mitat Gözen, "Ani rahatsızlığı ve vefatı hepimizi şok etti. Hastalığı sürecinde bütün Sungurlu'nun kendisine dua ettiğine şahit oldum. Mesai arkadaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Ben inanıyorum ki Sungurlu onu unutmayacaktır" dedi.
"Siz Ali'yi benim kadar sevdiniz"
İlçe Müftüsü İbrahim Köksal'ın yapmış olduğu duanın ardından söz alan Dr. Ali Rıza Yıldız'ın eczacı olan eşi Güliz Kırmızıoğlu Yıldız ise, "11 gündür benim yanımda olan eş, dost, akraba ve tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Bu kalabalığı görünce anladım ki Ben Alimi sevdim, Sizde Ali'yi benim kadar sevdiniz çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Dr. Ali Rıza Yıldız için düzenlenen cenaze törenine İlçe Kaymakamı Mitat Gözen, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Osman Karakuş, siyasi parti temsilcileri, doktorlar, hemşireler, hastane personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Dr. Ali Rıza Yıldız'ın cenazesi ikindi namazına müteakip Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilmek üzere Sungurlu'dan yola çıktı.

Editör: TE Bilisim