Sungurlu’da anma etkinlikleri kapsamında, hain darbe girişimi sırasında Ankara’da şehit olan Akif Kapaklı, Karşıyaka mezarlığında bulunan mezarı başında anıldı. 15 Temmuz gecesi kendisi de yaralanan Şehit Kapaklı’nın oğlu Ömer Faruk Kapaklı’nın tören sırasında gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Müftü İbrahim Köksal tarafından yapılan dua sonrasında, Kaymakam Mitat Gözen yaptığı konuşmada, 15 Temmuz Şehitlerinin hayırla yad edilecek kimseler olduğunu belirtti.

Kaymakam Mitat Gözen şunları kaydetti: “Şehitlerimize minnettar olacağız. Onları hep anıp dualar edeceğiz. Onlar ayrıcalıklı kimseler bunu biliyoruz. Tüm Şehitlerimizi Allah rahmet eylesin. Allah Şehitlerimizi Peygamberimiz Hz. Muhammed’e (S.A.V), bizleri de şehitlerimize komşu eylesin. Rabbim Şehidimizin ailesine de sabırlar versin.”

Kaymakam Gözen’in konuşmasından sonra protokol üyeleri tarafından Akif Kapaklı’nın kabrine gül bırakıldı. Protokol üyeleri daha sonra Şehitliği de ziyaret ederek dua ettiler. Diğer taraftan vatandaşlar da Şehit Akif Kapaklı’nın mezarını ziyaret ederek dua ediyorlar.

(Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim