İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kaymakam Mitat Gözen’in öncülüğünde “Sungurlu’nun Değerleri Gençlerimizle Buluşuyor Projesi” kapsamında Sungurlu’ya gelen Başak, öğrencilere hayatından kesitler anlattı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ilçede yetişmiş ve önemli noktalara gelmiş kişilerle gençleri buluşturmaya gayret gösterdiklerini belirterek, proje ile kariyer planlama ve motivasyon sağlama konusunda gençleri aydınlatmanın hedeflendiği vurgulandı.

Program sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, Fatih Başak’a öğrenciler ve ilçe adına teşekkür ederek plaket verdi..

Eryiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak proje kapsamında faaliyetlere devam edeceklerini belirterek, ortaöğretim seviyesinde gençleri ilçede yetişmiş önemli değerlerle buluşturma noktasında daima gayret içinde olacaklarının altını çizdi.

Fatih Başak ta “Sungurlu'nun Değerleri konulu proje kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün davetlisi olarak geldiğim memleketimde, Fen Lisesi öğrencileri ile güzel bir söyleşi yaptık ve ülkem adına daha da ümitlendim. Böyle bir çalışma da emeği geçenlere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit ve Fen Lisesi Müdürü Ahmet Yandım’a teşekkür ederim” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim