Mesire Kafe’de gerçekleştirilen ve yaklaşık 400 kadının katıldığı etkinlikte konuşan Abdulkadir Şahiner, Sungurlu halkının kendilerinden hizmet beklediğini belirterek, “Daha yapacak çok işimiz var.” dedi.

“Kapınıza gelmeye yüzümüz var” şeklinde iddiasını ortaya koyan Şahiner, “Sungurlu bizden önümüzdeki dönemde de hizmet bekliyor. Bugün gerçekleşen bu güzel kahvaltılı toplantıyı organize ettiğiniz ve katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte çok çalışmamız gerekiyor. Şimdiden emekleriniz için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“HERKESİN OYUNA TALİBİM!”

Öte yandan sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Şahiner, “Ak Parti’ye, Cumhuriyet Halk Partisi’ne, Milliyetçi Hareket Partisi’ne, İyi Parti’ye, Saadet Partisi’ne, Büyük Birlik Partisi’ne, Yeniden Refah Partisi’ne gönül veren tüm hemşehrilerim; hepinizin oyuna talibim. 5 yılda yaptıklarımız, önümüzdeki dönem de yapacaklarımızın teminatıdır. Daha güzel bir Sungurlu için bir kez daha huzurunuzdayım. Birlikte nice güzel günler görmek dileğiyle…” ifadelerine yer verdi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim