16 Nisan’da yapılacak referandum kapsamında çalışmalarını sürdüren Milletvekili Ceylan, Sungurlu'da muhtarların sorun ve taleplerini dinleyerek, 16 Nisan'da yapılacak referandumda güçlü bir Türkiye için "Evet" oylarıyla destek vermelerini istedi.

Türkiye’deki istikrarın ve büyümenin Sungurlu'ya da yatırımlarla yansıdığını belirten Ceylan, 16 Nisan’da evet ile Türkiye’nin şahlanışının da kararının verileceğini söyledi.

Türkiye’de istikrar ve istikbalin devamı için Sungurluların ‘Evet’ diyeceğine inandığını ifade eden Ceylan, “Türkiye’nin istikrara ihtiyacı var. Türkiye’nin istikrarı için önümüzde fırsat var. Bu halk oylaması Türkiye’nin istikrarı ve istikbali için önemli. Türkiye’nin yönetim yapısına bakıldığında bir çift başlılık aleni görülüyor. Çift başlılığının ortadan kalkması gerekiyor. Bu sistem sayesinde hükümet krizlerinin önüne geçilecek. Cumhurbaşkanlığı sisteminin getirilmesindeki en önemli sebeplerden bir tanesi istikrarı sağlamak için seçimlerin 1 yılda, 2 yılda, 6 ayda değil, 5 yılda bir yapılması ve hükümet krizlerinin önüne geçilmesi. 16 Nisan, ülkemiz için gerçekten büyük bir sınav olacak” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim