Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Sungurlu'ya gelen Ceritoğlu, Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettikten sonra İlçe Teşkilatına geçti. Milletvekili Ceritoğlu’nu partili kadınlar Uğur Işılak’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için seslendirdiği “Dombra” müziği ile karşıladılar. Kadınlarla bir süre şarkıya eşlik eden Ceritoğlu, daha sonra kadınlarla teker kucaklaştı. Kadınların çiçek ve çeşitli hediyeler verdiği Ceritoğlu duygu dolu anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadı.

Kadınların yoğun ilgisi ile karşılaşan Milletvekili Ceritoğlu, AK Parti olarak Sungurlu’daki birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, “Hep beraber olduk, bu birlik ve beraberlik için ben Sungurlu’ya teşekkür ediyorum. Şu anda eski demeden yeni demeden tüm AK Parti gönüllerinin burada olması da benim gururum, benim gücüm. Sizlerle yol yürümek, sizlerle istişare edebilmek, bizim için çok önemli.

Reis bizim büyük şansımız, başı olmayan hiçbir şey olamaz, başımız Reis’imiz bizim için çok büyük şans Elhamdülillah. O bizim liderimiz o bizi, bizden daha iyi düşünenimiz, bizim onun için yapacağımız, Allah’ın izniyle dualarımız ve iyi niyetli çalışmalarımız. Bu konuda gençlik kollarına, ana kademeye, kadın kollarımıza çok güveniyoruz. Çünkü kadının oyu doğurgan olur. Hanımlar gene iş bize düşüyor, biz ikna edebiliyoruz. Ben sizlerin Sungurlu’da 24 Haziran seçimlerinde çok işler yapacağınızı çok iyi biliyorum.

Tüm herkes yollarda, bu yolları yapanlardan, bu imkânları sağlayanlardan Allah razı olsun. İnsanlar bizden bir şey isteyeceklerini biliyorlar, talep ediyorlar. Talep olacak ki bizde burada olup hep beraber çalışalım. Ben olayım, olmayım, ama siz hep varsınız. Bu ilçe, bu teşkilatlar, bu AK Parti sizin. Sizleri hepinizi bir arada görmekten mutlu oluyorum. Hepinizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Kadınlığımızı, anneliğimizi, insanlığımızı bize kaybettirmeyen Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik durabilelim. Durmak yok, yola devam” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Ceritoğlu, partililerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim