Kaza, bu sabaha karşı Çorum-Sungurlu Karayolu 30. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çorum’dan Ankara istikametine seyir halinde olan ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen 34 AR 6465 plakalı otomobil sonucu kontrolden çıktı. Orta refüjü aşarak karşı şeride geçen otomobil Yavuz Ergül (41) yönetimindeki 34 FV 8164 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki otomobilde hurdaya dönerken kaza yapan araçlardan birisinin motor ve kaput parçaları yola saçıldı. Kazayı gören diğer sürücüler polis ve 112’yi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibinin yanı sıra Çorum Belediyesi’ne ait kaza kırım ekibi gönderildi.
Kazada sürücülerden Yavuz Ergül, Gülcan Ergül (37), Elvan Ergül (66) olay yerinde hayatını kaybederken Batuhan E. (16) ve Tolga E. (13) yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Çorum eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNE GELDİ

Kazanın duyulmasının ardından Çorum İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, olay yerine geldi. Emniyet Müdürü Kolcu, kaza hakkında bilgiler aldı.
Korkunç kazada otomobilde sıkışan ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen üç kişinin cesedi itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kaza nedeniyle Çorum-Ankara karayolunda trafik akışı kontrollü olarak sağlanıyor.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.



KAZADA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
Çorum’da trafik kazasında hayatını kaybeden 6 kişiden 3'ünün kimlikleri belirlendi.
Kaza, Çorum-Sungurlu karayolunun 30. kilometresinde sabaha karşı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yavuz Ergül (41) yönetimindeki 34 FV 8164 plakalı otomobil ile 34 AR 6465 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada 6 kişi hayatını kaybederken, ölenlerden 3'ünün kimlikleri tespit edilememişti. Kimliği tespit edilemeyen 3 kişinin Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan otopsi sonu Zeki Kıvanç (53), Yusuf Yalçın (48) ve Salim Ulusoy (30) oldukları öğrenildi. Kazada yaralanan 2 kişinin tedavisi ise devam ediyor.
İstanbul'da bir gıda firmasında pazarlama müdürü olan Yavuz Ergün'ün ailesiyle birlikte bayram tatili için İstanbul'dan Kars'a gitmekte oldukları öğrenilirken, otopsiyle kimlikleri belirlenen 3 kişinin de hayvan tüccarı oldukları ve Erzurum'dan İstanbul'a dönmekte oldukları bildirildi.




Editör: TE Bilisim