TSO Başkanı Behiç Akkaş, Meclis Başkanı Alp Eren Akel, yönetim kurulu üyeleri Muammer Çuhacı, Osman Tunçay, Mehmet Arif Büyükyıldız, Hacı İhsan Ümit Ulusaloğlu, Özcan Aydoğan, Mehmet Ergül, Osman Koca ve meclis üyesi Murtaza Uyanıker ile birlikte Ticaret ve Sanayi Odası’na giderek makamına oturdu.

Mazbata alarak göreve başladıklarını açıklayan Akkaş, “Sungurlu’ya hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız. Sungurlu’ya, Sungurlu insanımıza hayırlı uğurlu olsun. Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ederim” dedi.

TSO seçimlerinde kazananın Sungurlu olduğunu belirten Behiç Akkaş, “TSO olarak seçim sürecini bitirdik. Bundan sonra kolları sıvayarak çalışmalara başladık. İnşallah yeni meclis ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçe ve bölge ekonomisinin gelişmesi ve daha ileri seviyelere yükselmesi için önemli çalışmalara birlikte imza atacağız. Ben, bundan sonra birlikte yürüyeceğimiz yeni yol arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Odamızın organ seçimlerini tamamladık, bundan sonra hem oda üyelerimiz hem de halkımız ile ilçemizin ekonomik anlamda büyüyüp gelişmesi için hep birlikte omuz omuza vererek çalışacağız. Kapımız her kese açık, ilçemizin menfaatine olacak tüm görüş ve projelerin yanında olacağız. Üstlendiğimizin sorumluluğun farkında olduğumuz gibi Sungurlu olarak gücümüzün de farkındayız. Elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Odamızı hak ettiği yere getirirken, ilçemizin gelişmesi için de tüm girişimlerde bulunacağız. Başta üyelerimiz olmak üzere tüm ilçe halkına şahsım ve arkadaşlarıma gösterdikleri güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Sungurlu’yu hep birlikte ileriye taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim