Gökçam Köyü’nde oturan Canan Sabancılar isimli vatandaş internet üzerinden, "Burada köye köpekler indi. Tavukları ve civcivleri yiyorlar. Benimde 3 köpeğim var ancak onlara ekmek un kavurup veriyorum. Diğerlerine verecek bir şey bulamıyorum. Tüm köylüler ellerine tüfek alıp köpekleri vuruyor. Kümeslerde tavuk ve civciv kalmadı. Ben tek başıma yetişemiyorum ne olur bir şeyler yapın” diyerek yetkililerden yardım istedi.
Bu yardım talebinden haberdar olan Başkan Şahiner Sungurlu Belediyesinin 4 personelini Gökçam köyüne göndererek orda aç olan köpeklere ekmek verilmesini talimatını verdi. Personel tarafından köyün girişinden başlayarak köy meydanında ve ara sokaklardaki köpeklere ekmek vererek karınlarını doyurdular. Ayrıca diğer günlerde de yemeleri için internet sitelerinden yardım isteyen köy muhtar eşi Canan Sabancılar’a torbalarla ekmek teslim edildi.
Muhtar ve eşi Canan Sabancı çağrısına cevap veren ve ekmek yardımında bulunan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i telefonla arayıp teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim