Yasemin Ergişi Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i makamında ziyaret ederek iki aydır hastanede yatan ve yeni taburcu olup ancak alt tarafı felçli olmasından dolayı devamlı yatağa mahkum olan babası Salih Karaaytu için akülü araba istedi.
Başkanımızı ilk defa ziyaret ediyorum ve kendisiyle ilk kez konuşuyorum diyen Yasemin Ergişi, "Babam için heyecanlıydım. Başkanımızın akülü arabayı vereceğini bilemiyordum. Başkanımız Şahiner makamında beni güleryüzle karşılayarak isteğimi dinledi" dedi.
Başkan Şahiner geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra yetkili personellere talimat vererek hemen akülü arabanın tahsis edilmesini istedi. Makam odasına getirilen akülü arabayı Başkan Şahiner Emniyet Müdürü Yavuz Selim Kılıç ile birlikte Yasemin Ergişi'ye teslim ederek, "Babanı artık sevindirebilirsin" dedi.
Başkanımızdan Allah razı olsun diyen Yasemin Ergişi, "Ne muradı varsa Allah'ım versin. Babam gizli tansiyonla 5 kez felç geçirdi. Annemde, babama üzülürken tek taraflı felç geçirdi. Bastonla yürüyor" şeklinde konuştu.
Başkan Abdulkadir Şahiner personele ayrıca talimat vererek akülü arabayı belediye aracıyla birlikte Demirşeyh'e götürerek teslim edilmesini sağladı.
İlçemizde de çok sayıda engelli vatandaşımız var diyen Şahiner, "Hayatın insana neler getireceği hiç belli olmuyor. Bugün sağlıklı gezerken, yarın aynı durumda bizler de karşılaşabiliriz. Sungurlu için planladığımız bütün projelerimiz engelli vatandaşlarımızın da rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanmaktadır. Belediyemizin bu konudaki hassasiyeti devam edecek." şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim