Başkan Gül’ün Sungurlu ziyaretinde AK Parti Sungurlu İlçe Başkan Vekili Mevlüt Göyhan’la birlikte ilçe yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Ziyarette konuşma yapan AK Parti Sungurlu İlçe Başkan Vekili Mevlüt Göyhan, Belediye Başkanı Zeki Gül’ün Sungurlu ilçesine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Mevlüt Göyhan, Gül’e başarı dileklerinde bulundu.

Sungurlu ilçe teşkilatı ziyaretinde konuşma yapan Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti’nin iktidara gelmesi ile birlikte ülkede birçok alanda gözler görülür bir değişim olduğunu belirtti. Başkan Gül, “Hafta sonu Aydın ilinde yapılan AK Parti İl Kongresine katıldım. İl kongresinde Sayın Cumhurbaşkanımız ile de birebir görüşme fırsatı buldum. Kendisinin sizlere de selamlarını getirdim” dedi.

Konuşmasında teşkilatın önemine de vurgu yapan Gül, “Her zaman söylediğim gibi öncelik her zaman teşkilattır. Teşkilata vefa reisimize vefadır. Onun bize verdiği görevleri yerine getirmek demektir. Ne kadar plan yaparsak yapalım, ne kadar program geliştirirsek geliştirelim Allah’ın takdirinin önüne geçemezsiniz. Dava şuuru ile hareket etmek çok önemlidir. Biz bir olalım, iri olalım, diri olalım, beraber olalım hep birlikte Türkiye olalım. Önceki yıllarda hatırlarsınız devlet başkanlarımız diğer ülke başkanlarının karşısında el pençe divan dururlardı. Ama şimdi bu değişti. Eskiden 70 sente muhtaç bir ülke vardı. Ama şimdi güçlü bir ülke var. Dirayetli bir ülke var. Bu güç de fert fert destek vermekle olur. Hafta sonunu bizlere ayıran tüm partili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin ardından partililerle Sungurlu esnafını ziyaret eden Başkan Gül, esnafa hayırlı ve bol bereketli işler diledi.

BAŞKAN GÜL SUNGURLU’DAN UĞURLUDAĞ’A GEÇTİ

Belediye Başkanı Zeki Gül’ün Uğurludağ ziyaretinde ise AK Parti İlçe Başkanı Yakup Torun, Başkan Zeki Gül’ün her zaman kendilerine destek olduğunu belirtti. Uğurludağ ilçesi adına Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür eden Yakup Torun, Belediye Başkanlığı görevinde başarı dileklerinde bulunarak, “Bizler her zaman sizlerin yanındayız ve sizlere her zaman destek vermeye gayret göstereceğiz” dedi.

Uğurludağ İlçe teşkilatı ziyaretinde konuşan Belediye Başkanı Zeki Gül ise Ak Parti İlçe Teşkilatının ve belediyenin birlikte hem ilçeyi hem de partiyi daha iyi bir noktaya taşımanın gayreti içinde görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gül, “Kendimizi merkeze koyarak ben merkezli hareket etmek yerine biz olabilmeyi, paylaşmayı başarmamız lazım. Sayın Cumhurbaşkanımızın çalışmalarına, onun temposuna ayak uydurabilmek için mücadele etmemiz gerekiyor” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim