18 yıldır Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda kurtarıcı olarak çalışan ve kısa bir süre önce Başkan adaylığını açıklayan Ömer Kermen, ilçede faaliyet gösteren şoförlerle bir araya geldi. Kermen, yarın yapılacak olan Sungurlu Şoförler ve Otomobilciler Odası'na Başkan olduğunu söyleyerek, şoförlerden destek istedi.

Emekli olduktan sonra da Oda Başkanlığı'na aday olduğunu ifade eden Ömer Kermen, şoför esnafının desteği ile bu göreve talip olduğunu belirterek, “Allah izin verirde seçilirsem, odamızı daha ileriye götürmek için çalışacağım. Genç, tecrübeli ve deneyimli bir kişi olarak, hizmet etmek için bu yola çıktım. Sizlerin desteğini bekliyorum” dedi.

Yıllardır bu mesleğin içinde olan bir kardeşiniz olarak sıkıntılarınızı ve sorunlarınızı çok iyi biliyorum diyen Kermen, “Başkan olduğum takdirde esnafla bütünleşmeyi, üyelerimize dört elle sarılmayı, üyemin sorununu en az kendi sorunum kadar görmeyi, üyeme liderlik yapmayı, üyemin haklarını her zeminde koruyabilmeyi, kolektif, demokratik, disiplinli, dürüst, şeffaf ve programlı çalışmayı ilke edineceğime söz veriyorum” diye konuştu.

Odanın asıl sahibinin üyeleri olduğunu söyleyen Kermen, sözlerini “Ben sizinle beraber yürüyebilmek adına bu yola çıktım. Kendimi önce Allah’a, sonra size emanet ediyorum” diyerek tamamladı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim