Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmede ilçe gündemi hakkında bilgiler veren Şahin, “Başkanım kapınıza gelecek yüzümüz var çok şükür. Sungurlu ilçe yönetimi olarak genç bir kadro kurup genel merkeze bağlılığımızı bildirmeye geldik. Ben ve ekibim bu dava uğruna gece demeden gündüz demeden sürekli mesai harcıyoruz. Tüm amacımız MHP’nin tüm ülkede olduğu gibi ilçemizde de hak ettiği yere gelmesi, şaibeden, yolsuzluktan ve sair illegal ve yüz kızartıcı işlerden uzak kalması, toplum nezdinde Ülkücülerin, insanların parmakla gösterdiği müstesna insanlar olması için çaba sarf ediyoruz” diye konuştu.
Genç bir kadroyu karşısında gördüğünü belirterek bu harekete gönül vermiş gençlerin ülkeyi geleceğe taşıyacağına inandığını söyleyen Dr. Bahçeli ise “Çalışmalarınızı yakinen takip ediyor ve tüm çalışmalarınızı takdirle karşılıyorum. Sizler orada MHP Genel Merkezi’ni ve beni tam yetki ile temsil ediyorsunuz. İlçemiz için alacağınız tüm kararlar bizim de kararımızdır. Yüzümüzü kara çıkartmayacağınıza olan inancım tamdır. Allah yar ve yardımcınız olsun. Sungurlu halkına baki selam ve sevgilerimi iletmenizi rica ediyorum” dedi.
MHP Sungurlu İlçe Teşkilatı yöneticileri gün boyu süren ziyarette MHP Genel Merkezi’nde üst düzey yöneticiler ile Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’u da ziyaret ederek bir süre görüştü.
(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim