Saadet Partisi İlçe Başkanı Hacı Arslan Tök, yönetim kurulu üyeleri Ömer Osman Birgücü, Alaattin Gökkaya ve Ceylani Görgün ile birlikte, Jandarma Komutanı Üsteğmen Tolga Çiftçi ve Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz’ı makamlarında ziyaret ettiler.

Hacı Arslan Tök, 20 Ocakta Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Halep ilinin Afrin kentine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtında güvenlik güçlerinin kahramanca mücadele ederek destan yazdığını belirtti. Saadet Partisi olarak her zaman asker ve polisin yanında olduklarını vurgulayan Tök, Zeytin Dalı Harekâtına katılan asker ve polise destek olmak için bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

"Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" diyen Tök, kahraman güvenlik güçlerine başta Zeytin Dalı Harekâtı olmak üzere vatan savunmasında başarılar dilerken, şehit olan vatan evlatlarına da Allah’tan rahmet diledi.

Jandarma Komutanı Üsteğmen Tolga Çiftçi ve Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Saadet Partisi İlçe Başkanı Hacı Arslan Tök ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

(Sungurlu Gazetesi)

Editör: TE Bilisim