AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve AK Parti Çorum milletvekili adayları Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Ahmet Sami Ceylan, Sungurlu ilçesinde düzenlenen etkinliğe katıldılar. Programda vatandaşlarla bir araya gelen AK Partililer, 7 Haziran genel seçimlerinde AK Parti’ye destek istediler.
AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, yaklaşan genel seçimler öncesi seçim çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirterek, bu süreçte tüm vatandaşlarla bir araya geleceklerini söyledi.
Seçimler öncesi ev ev, mahalle mahalle, köy köy gezeceklerini dile getiren Bekiroğlu, “Biz AK Parti ile 2002 yılında bir yola çıktık 12 yıl büyük liderimiz Erdoğan ile bu yolda yolculuğumuzu sürdürdük. AK Parti kurucu ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, milletin oyları ve Cumhuriyetinin cumhurbaşkanı oldu. Genel Başkanlık görevini ise Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na devretti. Genel Başkanımızın değişmesi rotamızı değiştirmedi. Vatana hizmet davasının olduğu bu rota AK Parti'nin bu millete oluşturduğu geleceğin rotasıdır. Çizilen bu rotada çıktığımız yolda durmadan ilerleyeceğiz. Bu çıktığımız yolculuk Çorum'un değil büyük Türkiye'nin yeni Türkiye'nin yolculuğudur. Bu yolculuk öyle bir yolculuktur ki bu milletin egemenliğinin yolculuğudur” dedi.


Editör: TE Bilisim