Ankara'da inşaat sektöründe faaliyet yürüten Arifegazili doğumlu Kadir Kilit, AK Parti'den Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti İlçe binasında yapılan açıklamaya Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, Kadın Kolları Başkanı Hamide Uzun, Gençlik Kolları Başkanı Rıfat Sarıyerli, önceki dönem ilçe başkanları, ilçe yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti'den Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Kadir Kilit, Sungurlu için hedef ve hayalleri bulunduğunu kaydederek, içerisinde Sungurlu’ya hizmet aşkı bulunduğunu vurguladı. "Hizmet aşkımız, yüreğimizi daha da yufkalaştırıyor” diyen Kilit, parti ve milletin onaylaması durumunda hizmet aşkıyla yola devam edeceklerini dile getirdi.

AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan da 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi Belediye Başkanlığına aday adaylarına başarılar diyerek, ilçe teşkilatı olarak her adaya eşit mesafede olacaklarını söyledi.

Özkan, Ak Parti'den Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan Kadir Kilit'e de başarılar dileyerek tebrik etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim