Sungurlu'da daha önce Şube Müdürü olarak görev yapan Özdemir, "İlçede eğitim çıtasını en yükseğe çıkarmak için elimden geleni yapacağım. Şube Müdürü iken yarım kalan projelerimin devamını yapacağım" dedi.

AHMET ÖZDEMİR KİMDİR?
1971 yılında Sungurlu´da doğdu. 1994 yılında Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2014 yılında Necmettin Erbakan Ünv. Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi alanında Yüksek Lisans yaptı.
1997-2004 yılları arasında Konya ve Sungurlu'da sınıf öğretmenliği yaptı. 2004 yılında Müdür Yardımcılığı sınavı ile Sungurlu Habib Güleser Öztaş İlköğretim Okulu Müdür Yardımcılığı görevine atandı. 2007-2008 yılları arasında Sungurlu Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Müdür Vekilliği görevinde bunlundu. 2008 yılında Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak görevlendirildi. 2010 yılında müdürlük sınavı ile Sungurlu Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü olarak atandı. 2013 Yılında Erfelek İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. 652 sayılı KHK İle Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Uzmanı olarak atanıp tekrar Erfelek İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi. Kasım 2014'ten itibaren Sinop İl Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapıyordu.
Yerel ve ulusal projelerin hazırlanması ve uygulanmasında görev aldı. "Açık alan Teknolojisi ve Şiddetsiz İletişimin Avrupa’da Yaygınlaştırılması" projesi kapsamında Almanya, Danimarka, Polonya ve Türkiye’de Çalıştaylara katıldı. Başarılı çalışmaları nedeniyle çeşitli zamanlarda İlçe, İl ve Bakanlık düzeyinde Teşekkür, Takdir, Aylıklı Ödül ve Başarı Belgeleriyle ödüllendirildi. Mahalli ve Merkezi birçok Seminer ve Kurslara katıldı. (İHA)
Editör: TE Bilisim