Bizlerde çalışmalarımıza yıllardır kanalizasyonu ve yolu olmayan Gürpınar Mahallesi'nden başladık. 3 ay gibi bir sürede bütün çalışmalarımızı tamamlayıp, hizmete sunduk. Bütçemiz sınırlı olmasından dolayı dışarıdan alamıyorduk. 70 kilometre gibi bir alanı zatı kaplama yapmamız gerekiyordu. 3,5 ay gibi kısa bir sürede 70 kilometrelik alanı asfaltla kapladık. Geldiğimizde Sunar şirketi vardı. Ne hikmetse çalışan bir şirketi. Biz bu şirketi 2,5 milyon bir borçla devraldık. Batan bir şirketi tekrar canlandırarak 2014-2017 yılları arası 144 bin metrekare kilitli parke, 39 bin metrekare bordür döşedik. Bu senede 60 bin metrekare kilitli parke çalışması başlatacağız."diye konuştu.
İlçemizdeki tüm cami ve mescitlerin bakımlarını Belediye olarak biz yapıyoruz diyen Başkan Şahiner, 34 caminin ışıklandırmasını Belediye olarak kendilerinin karşıladıklarını, akşamları çok güzel bir görüntü oluşturduğunu söyledi.
Beyaz Masa uygulamasına başladıklarını belirten Başkan Şahiner, "Belediyemize gelen vatandaşlarımız hangi birimde işi varsa beyaz masa personeli tarafından yönlendiriliyor. Watsapp uygulaması başlattık. Vatandaşlarımız mahallelerindeki sorunları bize gönderip, bizlerde hızlı bir şekilde ekiplerimizi yönlendirip bu sayede sorunu çözmüş oluyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim