AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında Çorum'un Sungurlu ilçesine gelen Adalet Bakanı Bozdağ, Ocaklı Tesisleri'nde karşılandı. Daha sonra partisinin ilçe başkanlığına giden Bozdağ burada partililere hitap etti.
"Bugün Çorum'dayız, komşumuzun evindeyiz" diyerek sözlerine başlayan Bakan Bozdağ, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. 16 Nisan'da yapılacak olan referandum hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Bozdağ, "Türkiye 16 Nisan'da Cumhuriyet dönemimin en büyük reformunu oylamak için sandığa gidecektir" dedi.
Bu zamana kadar Türkiye'nin çok şey yaşadığını ifade eden Bozdağ, "Allah bir defa daha 15 Temmuzları yaşatmasın. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu coğrafyada hür bağımsız güçlü yaşayabilmemiz için, Anadolu'da bu yönetiminin istikrarı şarttır. Bakın Suriye'ye çatışma içinde, Bakın Irak'a çatışma içinde. Türkiye'ye bakın bir yandan PKK, FETÖ, DAEŞ gibi terör örgüleriyle mücadele içinde. Pek çok canımızı acıtan eylemler yapıyor. Bunları yapanlar, dış güçlerle çalışıyor. Tüm bunlar dış güçlerin maşalarıdır. Biz hepsiyle mücadele ediyoruz. Bu millet gezi olaylarını gördü, en son ise 15 Temmuz'da darbe teşebbüsü yaşadık. Bu bölgede siyasi, güçlü iktidar olmazsa, Türkiye güçlü bir şekilde ayakta duramaz. 15 Temmuz başarısız oldu. Ama ölüme koşan bir lider olduğu için ayakta durdu. Millet ise onun arkasına takıldı. Böyle bir lider değil de saklanan, kaçan bir lider olsaydı bugün Türkiye yönetimi nasıl olurdu? Onun için 15 Temmuz'dan sonra bu sistem değişikliğinin manası büyüktür. Türkiye'nin ve Türk milletinin bekası için, kıyamete kadar güçlü olması için sistem değişikliği gereklidir. Siyasi iktidar, güçlü iktidarlar olsun, Türkiye kazansın istiyoruz. Onun için mücadelemizi devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim