TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Yeni Çorumspor 15.hafta maçında yarın Diyarbakır deplasmanında düşme hattının hemen üzerinde yer alan Amed Sportif Faaliyetler’le karşılaşacak.

Özellikle deplasman maçlarında aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Yeni Çorumspor, Amed karşısında da öncelikle galibiyet hedefliyor. Ancak bu zorlu deplasmanda alınacak 1 puan bile büyük önem taşıyor. Bu doğrultuda tüm hesaplar kaybetmemek üzerine yapıldı.

Topladığı 14 puanın 10’unu iç saha maçlarında alan Amed Sportif Faaliyetler de de hedef galibiyet olarak belirlendi. Sahasındaki son iki maçı kazanan Diyarbakır temsilcisi, Yeni Çorumspor karşısında da kazanıp düşme hattından uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor.

Topladığı 28 puanın 18’ini deplasmanda alan Yeni Çorumspor’la Amed Sportif Faaliyetler arasında yarın Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak maçta İzmir bölgesi hakemlerinden Hasan Avcı düdük çalacak. Saat 13.00’te başlayacak maçta Hasan Avcı’nın yardımcılıklarını ise yine İzmir bölgesinden Emir Eray Eyisoy ile Mustafa Han yapacak. Davut Dakul Çelik de (İzmir)maçın dördüncü hakemi olacak.

Yeni Çorumspor’da sarı kart cezalısı Kıvanç Kaya, hasta olan Ferdi Konak ve sakat olan Batuhan Demirel forma giyemeyecek. Amed’de ise kart cezalısı Muhammed Burak Taşdemir takımdaki yerini alamayacak.

Editör: TE Bilisim