Ziraat Türkiye Kupası’nda 2.Eleme Turu maçları bugün başlıyor. Çorum Belediye, Süper Lig takımlarından Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak.
Ziraat Türkiye Kupası’nda 4.sezonunu geçiren Çorum Belediyespor, başarılı maçlar çıkartırken, bu sezon 1.eleme turu maçında 9 Eylül’de Ankara’nın 3.ligdeki temsilcilerinden Gölbaşıspor’u evinde 4-1’lik skorla yendi ve dördüncü kez 2.tur bileti aldı. Belediyespor’un 2.turdaki rakibi ise Süper Lig’de sezonun flaş takımı Antalyaspor oldu. Başta Dünyaca ünlü golcü Samuel Eto olmak üzere kadrosunda birçok yıldız futbolcu bulunduran Antalyaspor ile bugün deplasmanda karşılaşacak olan Çorum Belediyespor, rakibini yenerek 3.tur bileti almaya çalışacak.
Son haftalarda oynadığı futbol ve aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Belediyespor’da, bu akşamki maçta sakatlıkları süren Gökhan ve Buğra’nın yanı sıra kart cezalı olan Utku ve Kudret forma giyemeyecek. Teknik Direktör Fahrettin Sayhan da cezası nedeniyle takımın başında yer alamayacak.
Çorum Belediyespor ile Antalyaspor arasında bu akşam Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda oynanacak maçı İstanbul bölgesi hakemlerinden Serkan Ergün yönetecek. Saat 20.30’da başlayacak maçta Ergün’ün yardımcılıklarını ise yine İstanbul bölgesinden Candaş Elbil ve Ali Uğurtan Demirtaş yönetecek. İlker Yasin Avcı da maçın dördüncü hakemi olacak.
Karşılaşmayı A Spor/HD canlı yayınlayacak.
(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim