Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, 5.hafta maçında bugün Ankara Demirspor’u konuk edecek.
Ligin geride kalan 4 haftasında 3 galibiyet, 1 yenilgi alan Çorum Belediyespor, bugünkü Ankara Demirspor maçında da mutlak galibiyet hedefliyor. Gölcükspor ve deplasmanda Tekirdağspor galibiyetlerinden sonra Ankara Demirspor’u da mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmeyi hedefleyen Belediyespor’da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapıldı. Özellikle iç sahada puan kaybına tahammülü olmayan Kırmızı-Siyahlılar dün yaptıkları antrenmanla hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladılar.
Belediyespor’da, kırmızı kart cezalısı olan savunma oyuncusu Abdullah Karmil bugün de takımdaki yerini alamayacak.
Bu sezon Çorum Belediyespor’u çalıştıran Teknik Direktör Serdar Bozkurt nezaretinde önceki sezon şampiyon olduktan sonra geçtiğimiz sezon yeniden 3.lige düşen ve ilk 4 haftada başarılı bir grafik çizen Ankara Demirspor ise Çorum’da puan mücadelesi verecek. Geçtiğimiz hafta 9 kişi kaldığı maçta evinde Altay’a son dakika golüyle 1-0 kaybeden Başkent ekibinde ise kırmızı kart cezalıları Bilal İsak ve Mert Sarı bugün Belediyespor’a karşı forma giyemeyecekler.
9 puanlı 2.sıradaki Çorum Belediye ile 6 puanlı 7.sıradaki Ankara Demirspor arasında bugün Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Erzurum bölgesi C klasman hakemlerinden Erkoç Koray Doğan yönetecek. Saat 15.00’te başlayacak maçta Erkoç Koray Doğan’ın yardımcılıklarını ise Ordu bölgesinden Mehmet Şengül ve Metin Cebeci yapacak. Yine Erzurum bölgesinden Rauf Türkmen de maçın dördüncü hakemi olacak.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim