Çorum Belediyespor Pazar günü sahasında Osmaniyespor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürürken, Genel Kaptan Kenan Aşkan, tüm hesapları 3 puan üzerine yaptıklarını söyledi.

Osmaniyespor’un geride kalan haftalarda topladığı puanların çoğunu deplasman maçlarında aldığına dikkat çeken Kenan Aşkan, “Çok zor bir maç olacak. Onlar da deplasmanda başarılı sonuçlar alıyorlar. Ama bizim de bir hedefimiz var ve form grafiğimiz her geçen gün yükseliyor. Takımın moral motivasyonu üst seviyede. Saha ve seyirci avantajını da iyi kullanıp kazanmak istiyoruz.

Sahamızda üst üste iki maç oynayacağız. Bu maçları kazanıp liderliğimizi pekiştirmeyi amaçlıyoruz. İnşallah, Payasspor galibiyetiyle yükseldiğimiz liderliği sezon sonuna kadar sürdürür ve hedefe şampiyonluk hedefine ulaşırız. Tüm çalışmalarımız ve gayretlerimiz bu yönde” şeklinde konuştu.

Sakatların durumuyla ilgili de bilgi veren Kenan Aşkan, “Salim bu maçta da oynamayacak. Ama Doğan Can’ın durumu henüz belli değil. Bileğinde burkulmaya bağlı ödem var. Maç gününe kadar iyileşmesini umut ediyoruz” dedi.

Aşkan, konuşmasının son bölümünde ise Çorumlu sporseverleri Pazar günü Osmaniyespor’la oynayacakları maçta Belediyespor’a destek olmaya çağırdı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim