TFF 3.Lig’de 7.hafta maçları bugün oynanacak. 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, kendisi gibi aynı hedefi kovalayan Anagold 24 Erzincanspor’u konuk edecek.

Mehmet Aurelio’nun takımın başına geçmesinden sonra oynadığı 2 maçtan 4 puan çıkartan Çorum Belediyespor, yükselişini bugün de devam ettirmek istiyor. Bu doğrultuda hafta başından beri hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdüren Çorum Belediyespor’da sakatlıkları bulunan Barış ve Ferdi bugün de forma giyemeyecekler.

Geçtiğimiz hafta sahasında Bayburt Özel İdare’ye 4-0 gibi farklı bir skorla yenilerek zirve yarışında ağır bir yara alan 24 Erzincanspor ise Çorum’da yara sarmak istiyor. Kırmızı-Siyahlılar Çorum’dan puanla dönerek farklı Bayburt yenilgisini telafi etmenin hesaplarını yapıyorlar.

10 puanlı 6.sıradaki Çorum Belediye ile 8 puanlı 10.sıradaki Anagold 24 Erzincanspor arasında bugün Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Eskişehir bölgesi C klasman hakemlerinden Sercan Murat Gündüzler yönetecek. Saat 14.30’da başlayacak maçta Gündüzler’in yardımcılıklarını ise Eskişehir bölgesinden Fatih Pazı ile Bilecik bölgesinden Ali Kılıç yapacak. Bursa bölgesinden Veysel Karani Özkan da maçın dördüncü hakemi olacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim