Türkiye 2. ve 3. Futbol liglerinde mücadele eden takımların haklarını korumak ve gelirlerini artırmak amacıyla geçtiğimiz Yaz ayında kurulan 2.ve 3.Lig Kulüpler Birliği’nin Olağan Genel Kurulu dün İstanbul’da yapıldı. 11 kişilik yönetimde Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül de yer aldı.

Mövenpick Otel’de gerçekleştirilen genel kurula 92 üyenin 49’u katılırken, 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından istiklal marşı okundu. İstiklal marşından sonra divan heyeti seçimi yapıldı. Divan başkanlığına Zeki Gül, başkan vekilliğine Mutlu Gürler, katip üyeliğe ise Mustafa Atar oy birliği ile seçildi.

Genel kurulun en önemli maddesi olan yeni yönetim kurulunun seçimine geçildiğinde, divana tek liste sunuldu. Fatih Karagümrük A.Ş. Başkanı Cengiz Günaydın başkanlığında divana sunulan listede Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül de yer aldı. Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Cengiz Günaydın (Fatih Karagümrük A.Ş.), Zeki Gül (Çorum Belediyespor), Murat Şahin (Anadolu Üsküdar 1908 Spor), Ecmel Faik Sarıalioğlu (İstanbulspor), Murat Kaplan (Nazilli Belediyespor), Kaya Büyükbayraktar (Gümüşhanespor), Aydın Gülmez (Batman Petrolspor), Ali Demirhan (Erzurum Büyükşehir Belediyespor), Abdulkadir Dışçı (Bugsaşspor), Ahmet Şahin Gölcükspor) ve Arif Okan Uysal (Fethiyespor)

Yeni yönetim bugün kendi arasında görev paylaşımı yapacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim