Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Bolu kampının çok verimli geçtiğini ifade ederken, zamanın kendi lehlerine işlediğin söyledi.
Pazar günü Darıca Gençlerbirliği ile oynadıkları hazırlık maçından sonra genel bir değerlendirmede bulanan Teknik Direktör Serdar Bozkurt, yavaş yavaş maç temposunu yakaladıklarını dile getirirken, “Lige en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Her yönüyle iyi bir kamp geçiriyoruz. Eyüpspor ve Bayrampaşa maçlarının ardından dün ligin önemli takımlarından Darıca Gençlerbirliği ile oynadık. Bu maçın her iki yarısında da üstün olan bizdik. Daha önce oynadığımız Eyüpspor ve Bayrampaşa maçlarında olduğu gibi birçok pozisyona girdik. Final vuruşlarında biraz daha dikkatli olsak bu maçların skorları böyle olmazdı. Bu sıkıntıyı gidermek içinde elbette çalışmalarımız devam edecek.
Hazırlık maçlarında skora değil, ortaya konan mücadeleye bakıyoruz. Olaya bu yönden baktığımız zaman her şeyin lehimize işlediğini görebiliyoruz. Futbolcularımızın Eyüpspor ve Bayrampaşa maçlarına göre Darıca Gençlerbirliği karşısında daha diri bir görüntü sergilediler. Bizim için önemli olan da bu.
Yavaş yavaş maç temposunu yakalamaya başladık. Lig başlayana kadar eksiklerimizi gidermeye yönelik çalışmalar yapacağız” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN) 
Editör: TE Bilisim