Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, Haznedar Sofrası tarafından Batman Petrolspor maçı öncesinde verilen moral yemeğinde yaptığı konuşmada, çok iyi bir kadroya sahip olduklarını ancak gerçek güçlerini sahaya yansıtamadıklarını ifade ederken, futbolcuların kapasitelerinin yüzde 60’ını bile sahaya yansıtmaları halinde 2.lige çıkacaklarını iddia etti.
Konuşmasına, Haznedar Sofrası Sahibi Mustafa Kılıç’a teşekkür ederek başlayan Başkan Zeki Gül, Çorumluları Belediyespor’a sahip çıkmaya davet etti. “Çorum’u seven Belediyespor’a destek olsun” ifadesini kullanan Başkan Gül, “Bizler yönetici olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Ancak bu tek başına bir şey ifade etmiyor. Çorumluyum diyen ya da başka memleketli olup Çorum’u seven herkesten maddi ve manevi destek bekliyoruz.
Biz siyasetimizi başka kulvarda yapıyoruz. Burası siyasi bir mecra değil. Bazıları 100- 200 bin liralık destek olacak. Bazıları gücü yettiğince. Örneğin bir kuaför arkadaşımız takımın saç bakım ve kesim işlerlini üstlenebilirim dedi. Bu bile bir destek anlayışıdır. İşte biz bu tür yaklaşımlar bekliyoruz. Unutmayınız ki, başarıyı önce bir şehir istemeli. Başarının geldiği şehirlerde bütünlüğü görebiliyoruz. Bizim de istediğimiz tam olarak bu. Başka bir şey istediğimiz yok” dedi.

KENDİNİZE GÜVENMİYORSUNUZ
Futbolculara hitaben de konuşan Başkan Gül, gerçek kapasitelerini sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Gül, “Bazen sizi tanımakta güçlük çekiyorum. Acaba bize önerilen isimler farklı isimler mi? Geçmişte yaptıkları işleri bu futbolcular yapmadı da başkalarımı yaptı diye soruyorum kendime. Oysa yüzde 60’lık performansla oynasanız bu ligde berabere dahi kalmayız. Hatta yüzde 80 kapasiteyle oynasanız 2. Lig’de bile hiç yenilmeyiz. Ben futbolcularıma bu derece güvenirken onlar kendilerine güvenmiyorlar demek ki.
Bazı kulüplerde futbolcular parasız pulsuz oynarlarken biz tüm mali vecibelerimizi yerine getiriyoruz. Buna rağmen istediğimiz düzeyde değiliz. Ancak bundan sonra çok daha iyi neticeler alacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

FAHRETTİN HOCA TERTEMİZ BİR İNSAN
Teknik Direktör Fahrettin Sayhan’dan da övgüyle bahseden Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, “Fahrettin Sayhan hocamızla çalışmaktan dolayı oldukça mutluyuz. Kendisi bu piyasada kişilik olarak bozulmamış ender isimlerden biri. Teknik adamalığına da güvenimiz tam. Kendisinin vereceği her türlü rapora harfiyen uyacağımızın bilinmesini istiyoruz. Bununla birlikte takımı yönetme konusunda da Genel Kaptanımız Hamit Işık tam yetkilidir. Bunun böyle bilinmesini istiyoruz” dedi.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim