Çorum Belediyespor’da Teknik Direktör Yusuf Tokuş görevi bıraktı.

Sezon başında uzun vadeli projelerle göreve getirilen Teknik Direktör Yusuf Tokuş, Cumartesi günü Arsinspor karşısında alınan 3-2’lik yenilgiden sonra tesislerde yöneticilerle bir araya geldi. Kulüp Başkanı Ömer Balaban nezaretinde yapılan toplantıda, yönetime istifasını sunan Teknik Direktör Yusuf Tokuş’un, istifası kabul edildi. Başkan Ömer Balaban, hizmetlerinden dolayı Yusuf Tokuş’a teşekkür ederken, en kısa sürede takımın başına bir teknik direktör getireceklerini söyledi.

ŞANSSIZLIK YAKAMIZI BIRAKMIYOR

Teknik Direktör Yusuf Tokuş, sezonun ilk yarısında çok iyi işler yaptıklarını ancak ikinci yarıda bir türlü istedikleri sonuçları alamadıklarını söyledi. Futbol olarak iyi oynadıklarını ancak gol yollarında eksik kaldıklarını kaydeden Tokuş, “Başıma ilk kez böyle bir şey geliyor. Futbol adına her şeyi yapıyoruz ancak top bir türlü üç direk arasından geçmiyor. Son Arsinspor maçında da ikinci yarıda skoru lehimize çevirmek için çok uğraştık, çok pozisyon bulduk. Son dakikalarda penaltıyı da kaçırınca şans faktörünün yanımızda olmadığını bir kez daha gördüm.

Belediyespor halen 2.lige yükselecek takımlar arasında en şanslısı. Kötü gidişin bir an evvel sonlandırılması için yönetimin önüne açmak adına görevi bıraktım. Burada güzel günler geçirdim. Destek olan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Çorum Belediyespor 2.lige çıkar” şeklinde konuştu.

28 MAÇTA 11 GALİBİYET

Teknik Direktör Yusuf Tokuş Çorum Belediyespor’un başında ligde 25, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3 olmak üzere 28 resmi maça çıktı. Çorum Belediyespor bu maçlarda ligde 9 galibiyet, 12 beraberlik alırken, 4 maçta sahadan puansız ayrıldı. Bu maçlarda 39 puan toplayan Kırmızı-Siyahlılar attıkları 43 gole karşılık kalelerinde 31 gol gördüler. Belediyespor kupada ise 3 maçta 2 galibiyet 1 yenilgi aldı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim