Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Fatih Özcan, teknik direktör ve genel kaptanla ilgili karar aşamasına geldiklerini söyledi.

Geçtiğimiz Cuma günü yapılan olağanüstü genel kurulda Fatih Özcan başkanlığında göreve seçilen Çorum Belediyespor yönetimi kendi arasında görev paylaşımı yaptıktan sonra transfer komitesi ve yol haritası belirlendi. Başkan Fatih Özcan, öncelikli olarak teknik direktör ve genel kaptan sorununu çözeceklerini söyledi.

İKİ ADAYDAN BİRİ

Teknik direktör konusunda büyük aşama kaydettiklerini belirten Fatih Özcan, birçok aday arasında iki isim üzerinde yoğunlaştıklarını belirtirken, bu isimlerden birini takımın başına getireceklerini söyledi.

YIPRANMAMIŞ BİRİ OLACAK

Futbol şube sorumluluğunu kaldırdığını yineleyen Başkan Fatih Özcan, genel kaptanlık müessesesinin direkt kendisine bağlı olacağını belirtti. Genel kaptanın kim olacağı ile ilgili çalışmalarda da sona geldiklerini kaydeden Özcan, üç isim üzerinde durduklarını ve bu isimlerden birine görev vereceklerini söyledi. Özcan, genel kaptanın daha önce bu görevde yıpranmamış biri olacağının da altını çizerken, hem teknik direktör, hem de genel kaptanla ilgili kararı 3.lig play-off final maçlarından sonra vereceklerini belirtti. Özcan, teknik direktör ve genel kaptanı belirledikten sonra transfer çalışmalarına yoğunlaşacaklarını da sözlerine ekledi.

TRANSFER KOMİTESİ BELLİ OLDU

Çorum Belediyespor’un yeni yönetiminde transfer komitesi oluşturuldu.

Kulüp Başkanı Fatih Özcan, transfer komitesini Mustafa Altunkaya, Hasan Eker ve Mustafa Özcan’dan oluşturduklarını belirtirken, transfer çalışmalarının bu ekip tarafından yürütüleceğini açıkladı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim