Olimpik Yüzme Havuzu’nda dün başlayan ve 29 Mayıs’ta sona erecek şampiyonada Çorum’u erkeklerde 23 Nisan Ortaokulu temsil ediyor. Şampiyonaya, 27 ilden 514’ü kız 1009 sporcu katılırken, ilk gün müsabakaları sonunda dereceye giren sporcular madalya ile ödüllendirildi.
Şampiyonanın açılış töreni ise dün gerçekleştirildi. Saat 16.00’da başlayan açılış törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Şube Müdiresi Satı Yücel, Şube Müdürü Levent Güler, Milli Eğitim Şube Müdürü Özcan Kuşçu, Okul Sporları İl Temsilcisi Baki Aygün, Yüzme İl Temsilcisi Davut Üstünay, idareci, antrenör, hakem ve sporcular katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Olimpik Yüzme Havuzu’nun 2009’da hizmete açıldığını hatırlatırken, o zamandan bugüne kadar birçok önemli organizasyona evsahipliği yaptığını, bundan sonra da yapmaya devam edeceğini söyledi. Eğer, tüm kafilelere “hoş geldiniz” derken, başarı dileklerinde bulundu.
Haşim Eğer’in konuşmasından sonra açılış töreni takımların geçişi ile sona erdi. Törenden sonra müsabakalara kaldığı yerden devam edildi.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim