Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Erzincanspor’la oynadıkları ve 2-1 kazandıkları maçta skor 1-1’ken futbolcuları yuhalayarak moral bozucu ifadeler kullanan taraftarları kınadığını belirtirken, “Böyle taraftar istemiyoruz. Moral bozacaklar rakip takım tribününe gitsin” dedi.
Çoğu futbolcunun sakatlık ve rahatsızlıklarına rağmen fedakârlık yaparak forma giydiğine dikkat çeken Serdar Bozkurt, “Erzincanspor maçında skor 1-1 devam ederken ve çok iyi oynuyorken futbolcularımıza tepki gösterilmesini şiddetle kınıyorum. Şunu herkes çok iyi bilmelidir ki, gerek teknik heyet, gerekse de futbolcular Çorum’u en iyi şekilde temsil etmektedir. Oynadığımız her maçta öncelikle Fair-Play çerçevesinde futbolu çirkinleştirmeden oyun oynayan ve rakiplerimiz tarafından da takdir edilen bir takımız. Bu şehre laf getirecek hiçbir davranışın içerisinde bulunmadan işimizi yapmaktayız. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.
Eğer kendi içimizde bizi sevmeyen ve yenilmemizi isteyen taraftar grubu varsa, bizi gerçekten gönülden destekleyen taraftarımızı etkilemeden gitsinler rakip taraftarla maçı izlesinler. Seyircilerimizin bir futbolcumuzu tepki gösterip diğer oyuncuya sevgi gösterisinde bulunmasının takıma zarar vereceğinin bilinmesini istiyorum.
Seyirci kenardan teknik heyeti yöneten değil, takımın sahadaki mücadelesine destek veren topluluktur. Bugüne kadar olmadığı gibi bundan sonra da seyircinin isteğiyle hareket eden bir teknik direktör olmayacağımın bilinmesini istiyorum.
Futbolcularımızın daha önceki maçlara kırık parmakla, dikişli ayakla ve iğnelerle sahaya çıktıklarını bütün benlikleriyle bu şehre şampiyonluk yaşatmak istediklerini herkesin bilmesi gerekmektedir. Böyle karakterli futbolcu grubuyla çalışıyor olmaktan kendimi şanslı hissediyor ve bütün oyuncularımla gurur duyuyorum.
Bizi gerçekten destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyor ve onlarla birlikte şampiyonluk hedefine ulaşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim