Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından hakem ve gözlemcilere seminer verildi.
Çorum’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleşen seminere İl Hakem Kurulu Başkanı Özcan Genel, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Başkanı Ahmet Ecevit, klasman hakemleri, bölgesel hakemler, il hakemleri, il gözlemcileri ve aday hakemler katıldı. İl Eğitmeni Mustafa Bıçakcı tarafından verilen seminerde yeni sezon öncesi dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda bilgilendirme yapıldı. Yeni değişen oyun kuralları video görüntüleri eşliğinde hakemlere anlatıldı. 
İl Hakem Kurulu Başkanı Özcan Genel, pandemi nedeniyle 1.5 yıldır online yapılan seminerin uzun zaman sonra yüz yüze yapılmasından dolayı memnun olduklarını söyledi. Yeni sezon tüm hakem ve gözlemci camiasına hayırlı olması temennisinde de bulunan Genel, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü başta olmak üzere hakem camiasına destek veren herkese teşekkür etti.
Seminerin devamında Hakem Atama ve Eğitim Sorumlusu Özgür Demirci, yeni sezonda aşıların yapılması konusunda hakemlere önerilerde bulunurken, TFFHGD Başkanı Ahmet Ecevit ise hakem yönetimi ve yeni sistem hakkında hakemleri bilgilendirdi.
(Ömür SOYTEMİZ)
 

Editör: TE Bilisim