Çorum Belediyesi Sosyal Medya hesapları üzerinden yapılan yarışmada Çorumspor forması kazanan talihliler formalarına kavuştu.

Geçtiğimiz haftalarda Çorum Belediyesi Facebook ve İnstagram sayfalarından yapılan yarışmada 19 adet Yeni Çorumspor forması kazanan talihliler formalarını Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’dan aldı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, makamında gerçekleştirilen forma dağıtım töreninde açıklamalarda da bulundu. Yeni Çorumspor’a maddi ve manevi anlamda destek olmak adına ellerinden geleni yaptıklarını belirten ve BELTAŞ olarak 1 Milyon 750 bin lira tutarında sponsorluk anlaşması imzaladıklarını hatırlatan Aşgın, Yeni Çorumspor yönetiminin başlattığı forma kampanyasına da 219 forma ile destek verdiklerini söyledi.

Geçtiğimiz hafta Samsunspor karşısında alınan 2-1’lik galibiyetten ötürü Çorumspor’u tebrik eden Belediye Başkanı Aşgın, “Öncelikle Çorumspor’u aldığı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Yenilmeyen takım yoktur, Çorum’a gelmeyen takım vardır. Samsunspor da Çorum’da yenilgiyi tatmış oldu.

HER ZAMAN ÇORUMSPOR’UN ARKASINDAYIZ

Şehir olarak Yeni Çorumspor’umuzun arkasındayız. Çorumspor’umuz da çok iyi noktalara doğru gidiyor. “Kimse formasız kalmasın. Hedef 19 bin forma” diye bir kampanya başlatıldı. Yeni Çorumspor’un en büyük sponsoru biziz. Her alanda da destekçisiyiz. İşadamlarını ve sivil toplum kuruluşlarını harekete geçirmek adına böyle bir kampanya başlatıldı. Biz de kampanyaya destek verelim istedik ve 219 forma aldık.

BU SİNERJİ ÇORUMSPOR’U ŞAMPİYON YAPACAK

İşadamlarımız, sanayicilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, ticaret ve sanayi odamız, esnaf ve sanatkârlar odamızın da harekete geçmesi lazım. Bütün kurumların devreye girerek bir yarış olması ve 19 bin formanın bitmesi gerekiyor.

Biz de bugün aldığımız 219 formadan 19 tanesini hediye edeceğiz. 200 formada elimize ulaşır ulaşmaz hemen onları da dağıtacağız. Özellikle okullardaki öğrencilerimize hediye etmek istiyoruz. Bu sinerji inşallah Çorumspor’umuzu şampiyon yapacak ve bir üst lige çıkacağız.

Çorumlular her zaman en güzeline en iyisine layık. Mutlaka 1. Lig’e, Süper Lig’e çıkmamız lazım. Biz buraları hak etmiyoruz. Çorumspor yönetimine, sporcularına destek veren herkese teşekkür ediyorum. Durmak yok yola devam, desteğe devam. Hem fiili hem kalbi duamızla Yeni Çorumspor’umuzu bir üst lige çıkartacağız” ifadelerini kullandı.

KÜFRE HAYIR

Stadyumlara kadınların ve çocukların gönül rahatlığıyla gelebilmesi gerektiğinin de altını çizen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın “Statlarda çocuklarımızın ve hanım kardeşlerimizin de olabilmesi için argo ve küfrün bitmesi lazım.

Spor sevgi, kardeşlik ve barıştır diyoruz, ancak o sevginin, barışın ve kardeşliğin tam olarak yansıtıldığı söylenemez. Argo, küfür sıfır olmalı. Fair-Play mutlaka olmalı, kesinlikle küfre ve taşkınlığa yer olmamalı. Herkes gönül huzuruyla stadyumlara gelebilmeli ve tezahüratını en güzel şekilde yapabilmeli. Tüm taraftarlarımıza çağrıda bulunalım, küfür ve argoyu stadımızda görmeyelim. Hep güzellikleri görelim ve Çorumspor’umuzun başarısını görelim” dedi.

Formalarını almaya gelen talihliler Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Editör: TE Bilisim