TFF 2.Lig’de sezonun ikinci yarı maç programı belli oldu. Beyaz Grup’ta ilk 5 mücadelesi veren Yeni Çorumspor, 17 maçın 1’ini Çarşamba, 4’ünü Cumartesi, 12’sini ise Pazar günleri oynayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, sezonun ikinci yarısı 11-12 Ocak’ta oynanacak 18.hafta maçlarıyla başlayacak. Yeni Çorumspor, 12 Ocak Pazar günü 1922 Konyaspor’la deplasmanda karşılaşacak.

ÜST ÜSTE İKİ CUMARTESİ MAÇI

19 Ocak Pazar günü Bursa temsilcisi İnegölspor’u konuk edecek olan Yeni Çorumspor. Samsunspor maçından dolayı aldığı ceza nedeniyle bu karşılaşmada seyircisinden yoksun mücadele edecek.

20.haftada, Gümüşhanespor’la 26 Ocak Pazar günü deplasmanda karşılaşacak olan Yeni Çorumspor, 21.haftada İstanbul ekiplerinden Sancaktepe Futbol Kulübü’nü 2 Şubat Pazar günü konuk edecek.

Kırmızı-Siyahlılar, 22 ve 23.hafta maçlarını Cumartesi günü oynayacak. 8 Şubat Cumartesi günü Pendikspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Yeni Çorumspor, 15 Şubat Cumartesi günü ise 23.hafta maçında Zonguldak Kömürspor’u konuk edecek.

HAFTA İÇİNDEKİ TEK MAÇ BAŞKENT AKADEMİ İLE

Yeni Çorumspor, sezonun ikinci yarısındaki tek hafta içi maçını 19 Şubat Çarşamba günü oynayacak. Kırmızı-Siyahlılar, 24.hafta maçında Başkent Akademi’ye konuk olacaklar.

25.hafta maçında Hacettepe ile 23 Şubat Pazar günü Çorum’da karşılaşacak olan Yeni Çorumspor, 26.haftada Tarsus İdmanyurdu ile 1 Mart Pazar günü Tarsus’ta karşı karşıya gelecek.

MANİSA MAÇI DA CUMARTESİ

27.hafta maçında 8 Mart Pazar günü Hekimoğlu Trabzon’u konuk edecek olan Yeni Çorumspor, 28.haftada Afyon deplasmanına çıkacak. Kırmızı-Siyahlılar, 15 Mart Pazar günü Afjet Afyonspor karşısında galibiyet arayacak.

22 Mart Pazar günü Şanlıurfaspor’u 29.hafta maçında konuk edecek olan Yeni Çorumspor, 30.hafta maçında 28 Mart Cumartesi günü lider Manisa FK’nın konuğu olacak.

PERDE 25 NİSAN CUMARTESİ KAPANIYOR

31.hafta maçında İstanbul temsilcilerinden Sarıyer’i 5 Nisan Pazar günü konuk edecek olan Yeni Çorumspor, 32.hafta maçında da 12 Nisan Pazar günü Amed Sportif Faaliyetler’i ağırlayacak.

Normal sezonun son deplasman maçını 33.haftada 19 Nisan Pazar günü Samsunspor’la oynayacak olan Yeni Çorumspor, 25 Nisan Cumartesi günü sona erecek olan grup aşamasındaki son karşılaşmasında Kırklarelispor’la sahasında karşı karşıya gelecek.

Editör: TE Bilisim