İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Yeni Çorumspor kadrosuna iki futbolcu daha kattı. Anagold 24 Erzincanspor’dan ayrılan 23 yaşındaki kanat oyuncusu Mert Ilıman ve 4 buçuk sezondur Ofspor forması giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammet Fettahoğlu ile anlaştı. İki futbolcu da kampa katıldı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre; basında da yer aldığı üzere Pazarspor’la büyük oranda anlaşan Mert Ilıman için Yeni Çorumspor devreye girdi ve Çorumlu futbolcunun transferini bitirdi.

Mert Ilıman’ı Pazarspor’un elinden adeta çekip alan Yeni Çorumspor, önceki gece geç saatlerde Ofspor’dan Muhammet Fettahoğlu’nun transferini de havaalanında bitirdi. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu bir takımla görüşmeye giderken, Antalya Havaalanı’nda transferi bitirildi ve kampa katıldı.

Başkan Fatih Özcan, transfer çalışmalarını yakından takip ederken, Yeni Çorumspor yönetiminin gerekli görüldüğü takdirde başka isimlerle de anlaşma sağlaması ve taraftarlarına sürpriz yapabileceği belirtiliyor.

Mert Ilıman, sezonun ilk yarısında Anagold 24 Erzincanspor’un formasını 6 resmi maçta giydi. Ilıman, profesyonel futbolculuk kariyerinde Süper Lig’de 2, 2.Lig’de 46, 3.Lig’de 72, Türkiye Kupası’nda ise 15 maça çıkarken, 7’si 3.Lig’de olmak üzere 8 gol attı.

MUHAMMET KART CEZALISI

Muhammet Fettahoğlu ise 2.Lig’de 59, 3.Lig’de 154, Türkiye Kupası’nda da 11 maça çıktı. Deneyimli futbolcu, 2.ve 3.Lig’de 3’er gol attı. Muhammet, sezonun ilk yarısında Ofspor’da 17 resmi maça çıktı. 4 sarı, 1 kırmızı kart gören deneyimli futbolcu, sarı kart cezalısı olduğu için Muğlaspor maçında forma giyemeyecek.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim