Yeni Çorumspor altyapı sorumlusu Mehmet Arduç yönetiminde 1 No’lu Sentetik Saha’da start alan altyapı seçmelerinde Selim Sümer, Halil İbrahim Aydoğan, Ömer Özer, Alparslan Hoşgör ve İsmail Atalay Baydur antrenör olarak görev yapıyor. Yeni Çorumspor altyapısını güçlendirmek adına başlatılan seçmelerde 2008-2009-2010 ve 2011 doğumlu 70’e yakın minik sporcu seçmelerde ter döküyor. Cumartesi ve Pazar günü yapılan altyapı seçmeleri dün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle şenlik havasında geçti. 1 No’lu Sentetik Saha’da gerçekleşen seçmelerin 1.aşmasında minik sporculara eğlence içerikli ısınma hareketleri ve toplu oyunlar oynatılırken, 2.aşamada penaltı atışları ve frikik atma yarışmaları düzenleneceği bildirildi.

Yeni Çorumspor Altyapı Koordinatörü Selim Sümer hafta sonu yaptıkları seçmelere katılanların okullar tatil olana kadar Cumartesi ve Pazar günleri çalışma yapacaklarını okullar tatil olduktan sonra ise yaş gruplarına göre hazırlayacakları program doğrultusunda hafta içinde çalışacaklarını söyledi. Sümer, amaçlarının bu futbol okulu içinden öne çıkan isimlerle önümüzdeki sezonlarda Yeni Çorumspor’da forma giyecek yeni yetenekleri kazandırmak için başlattıkları yaz futbol okuluna yüksek ilginin kendilerini son derece mutlu ettiğini belirterek tüm velilere teşekkür etti.

Sümer ayrıca, okullar kapanmadan Okullararası Yeni Çorumspor futbol turnuvası düzenleyeceklerini ve bu turnuvanın ardından yetenekli gördükleri sporcuları yaz futbol okulunda yapacakları çalışmalara dahil edeceklerini de ifade etti.

Yeni Çorumspor altyapı seçmeleri 2 ay boyunca Cumartesi ve Pazar günleri saat 09.00’da 1 No’lu Saha’da yapılacak çalışmalar ile devam edecek.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim