8 takımın tek devreli lig statüsüne göre mücadele ettiği U13 Futbol Ligi’nde heyecan 8.hafta maçları ile devam etti. Cumartesi günü 2 No’lu Sentetik Saha’da oynanan günün ilk maçında H.E.Kültürspor, Hattuşa Gençlikspor’u 7-0’la geçerken, saat 15.00’de başlayan maçta ise şampiyonluğun iki güçlü adayı Yeni Çorumspor ile İskilipgücü karşı karşıya geldi. Maçın başında oyunun üstünlüğünü eline geçiren Yeni Çorumspor, ilk yarısını 2-0 önde kapattığı karşılaşmadan 5-1 galip ayrılmayı başardı.

Bu sonucun ardından 8’de 8 yapan Yeni Çorumspor 24 puana ulaşarak bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan ederken, İskilipgücü ise 16 puanda kalarak son hafta 1907 Gençlikspor, Mimarsinan Gençlikspor ve Gençlerbirliği ile ikincilik mücadelesi verecek.

(Rıfat KARA)

YENİ ÇORUMSPOR:5

İSKİLİPGÜCÜ:1

SAHA: 2 No’lu Sentetik.

HAKEM: Yüksel Basar.

YENİ ÇORUMSPOR: Emre, Rıdvan, Turgut, Yiğit Emin, Semih Talha, Ömer Faruk, Berkay, Ömer Anıl, Rıza, Yusuf, Emircan, Arda, Mustafa Can, Faruk, Mehmet, Mahmut, Batuhan, Ahmet Tarık.

İSKİLİPGÜCÜ: Sadık, Oğuzhan, Enes Karaman, Birol, Mert, Burak, Enes Tütün, Taha Oytun, Bedirhan, Yasin, Önder, M.Emin, Salih Emre, Ömer, Salim, Hasan Mert, Mertcan.

GOLLER:Dk.16, 54 ve 57 Berkay, Dk.20 Rıza, Dk.58 Emircan (Yeni Çorumspor), Dk.37 Birol (İskilipgücü).

Editör: TE Bilisim