Özcan, “Belediye Başkanlığı görevine seçilmenizden dolayı siz tebrik ediyorum. Çorumspor’a ve tüm şehre hayırlı olsun. Görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

TÜM ÇORUMLULARI DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise Yeni Çorumspor’un Çorum’un ortak paydası olduğuna vurgu yaparken, “Adaylık sürecinde de söylediğim gibi, biz yasalar çerçevesinde her zaman yanınızdayız.

Yeni Çorumspor, Çorum’un ortak paydası. Biz de ortak payda üzerinden gideceğiz. Tüm Çorumlulardan takıma destek olmalarını istiyorum. Maçlarına gelsinler, gelemeyenler dua etsin. Maddi, manevi desteklerini esirgemesinler. İnanıyorum ki, Yeni Çorumspor daha iyi yerlere gelecek.

Yöneticilik zor iş. Sizler çok zor bir görev yapıyorsunuz. Bu nedenle sizlere de ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

PLAY-OFF’A KALACAK

Çorum halkını Pazar günü lider Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor’la oynanacak kritik maça da davet eden Belediye Başkanı Aşgın, “Daha önce meclis üyelerini Bayburt maçına davet etmiştim. Şimdi de Çorum halkını bu maça çağırıyorum. Stadı doldurup ortak paydaya destek versinler” dedi.

Yeni Çorumspor’un Pazar günü galip geleceğine dair içinde bir his olduğunu da ifade eden Aşgın, “Bu sezon Yeni Çorumspor’un 5 maçına geldim. Bu maçlarda takımımız 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Pazar günü Bayburt karşısında kaybetmeyeceğimize dair kuvvetli bir his var. İnanıyorum ki Yeni Çorumspor Bayburt’u da yenip Play-Off’a kalacak ve layık olduğu yerlere gelecek” dedi.

Editör: TE Bilisim