TFF 3.Lig 3.Grup’ta ilk 5 mücadelesi veren Yeni Çorumspor, 20.hafta maçında yarın Ordu deplasmanında Fatsa Belediyespor’un konuğu olacak.

İkinci yarıya kötü bir başlangıç yapan ve ilk 2 haftada Muğlaspor’a 2-0 yenilip 1461 Trabzon’la 0-0 berabere kalan Yeni Çorumspor’da Başkan Fatih Özcan, sert eleştiri ve sosyal medyadaki küfür ve hakaret içerikli paylaşımlara tepki olarak hafta başında görevinden istifa ederken, kaptan Oğuzhan Yalçın da futbolu bırakma kararı aldı. Bu ani gelişme camiada moralleri bozarken, Fatih Özcan’ı geri döndürme çabaları devam ediyor. Tüm bu yaşananların gölgesinde Fatsa Belediyespor’la kritik bir maça çıkacak olan Yeni Çorumspor galibiyete odaklandı. Kırmızı-Siyahlılar galip gelerek moral bulmayı hedefliyorlar.

29 puanlı 4.sıradaki Yeni Çorumspor’la 20 puanlı 15.sıradaki Fatsa Belediyespor arasında yarın Fatsa İlçe Stadı’nda oynanacak maçı Van bölgesi C klasman hakemlerinden Sefa Yılmaz yönetecek. Saat 13.00’te başlayacak maçta Sefa Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise Malatya bölgesinden Kerem Candaş ve Şanlıurfa bölgesinden Mehmet Şengül yapacak. Yine Malatya bölgesinden Furkan Bakan da maçın dördüncü hakemi olacak.

Yeni Çorumspor’da cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı süren Ferdi bu maçta forma giyemeyecek. Sakatlıktan yeni çıkan Eşref ve Barış’ın durumları ise bugün netlik kazanacak. Fatsa Belediyespor’da da sarı kart cezalısı olan Oğuzhan Kandemir takımdaki yerini alamayacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim