SAHA: Miracle Resort Otel 2 No’lu Saha.
HAKEMLER: Gencay Hürmen, Mahmut Kısaç, Baran Karabahşi.
YENİ ÇORUMSPOR: Reşat (Dk.46 Onur)(Dk.85 Hasan), Uğur (Dk. 56 Kemal), Mehmet (Dk.72 Nafican), Mümin, Ertuğrul (Dk.78 Hacı Ömer), Oğuzhan (Dk.78 Nuri), Kaan, Mikail (Dk.72 Muhammed) Barış (Dk.28 (Laçin)(Dk. 69 Haktan), Yakup (Dk.10 Kıvanç), Volkan (Dk.65 Kerem)
ALTINDAĞ BELEDİYESPOR: Mustafa, Efe, Bülent, Emrah, Kayhan, Ercan (Dk.70 Burhanettin), Barış, Melih (Dk. 70 Yalçın), Hüseyin, İsmail, Berkay.
GOL: Dk. 54 Melih.

Yine Miracle Resort Otel’in 2 No’lu Sahası’nda oynanan maçta Teknik Direktör Mehmet Aurelio sahaya ideale yakın bir kadro sürdü. Henüz 10.dakikada Yakup, 28.dakikada da Barış’ın sakatlanıp oyundan çıkması Yeni Çorumspor’un hücum gücünü önemli ölçüde olumsuz etkiledi.
Genelde orta alan mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda gol olmayınca devre 0-0 bitti.
İkinci yarıda özellikle Yeni Çorumspor çok sayıda oyuncu değişikliği yaptı. Bu durum, Yeni Çorumspor’un bir türlü kontrolü ele geçirmemesine neden oldu.
İkinci yarıya etkili başlayan Altındağ Belediye, 54.dakikada Melih’le golü buldu. Bu dakikada, ceza yayı üzerinden Berkay sert vurdu, savunmadan seken topu önünde bulan Melih kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda köşeyi gördü, 0-1.
Son bölümlerde beraberlik golü için ataklarını sıklaştıran Yeni Çorumspor Kıvanç ve Laçin’le yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince sahadan 1-0 yenik ayrıldı. 
Karşılaşmayı, Başkan Fatih Özcan, 2.Başkan Mustafa Şeker, Başkan Yardımcısı Hamit Işık ve yönetim kurulu üyesi Engin Erol birlikte izledi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim