Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, 11.hafta maçında bugün Bursa temsilcisi Karacabey Birlikspor’u konuk edecek. Kırmızı-Siyahlılarda tek hedef 3 puan olarak belirlendi.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda düşme hattındaki Kütahyaspor’a 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında bir yara daha alan Çorum Belediyespor, bugün Karacabey Birlikspor karşısında 3 puan alarak moral bulmak ve yeni bir seri başlangıcı yapmayı hedefliyor. Grupta iç saha maçlarının en başarılı takımı olan Çorum Belediyespor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Evinde aldığı başarılı sonuçlara karşın deplasman maçlarında çok kötü bir performans sergileyen Karacabey Birlikspor’da da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.
17 puanlı 3.sıradaki Çorum Belediye ile 13 puanla 9.sırada yer alan Karacabey Birlikspor arasında bugün Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Trabzon bölgesi hakemlerinden Alpaslan Şen yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Alpaslan Şen’in yardımcılıklarını ise Trabzon’dan Burak Cansız ve Rize bölgesinden Selahattin Altay yapacak. Trabzon bölgesinden Murat Kasap da maçın dördüncü hakemi olacak.
(Hüseyin AŞKIN)
 
Editör: TE Bilisim