TFF 3.Lig 3.Grup’ta ilk 5 mücadelesi veren Çorum Belediyespor, 26.hafta maçında yarın sahasında grubun güçlü takımlarından Mersin temsilcisi Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak. Çorum temsilcisi, yeni teknik direktörü Cüneyt Biçer nezaretindeki ilk sınavını verecek.

Sezonun ikinci yarısında büyük bir düşüş yaşayan ve bunun neticesinde 6 haftadır galibiyet sevinci yaşayamayan Çorum Belediyespor’da geçtiğimiz hafta Arsinspor karşısında alınan yenilgi sonrası teknik direktör Yusuf Tokuş’la yollar ayrılırken, takımın başına geçen sezon Altay’ı 2.’e çıkartan Cüneyt Biçer getirildi. Tarsus maçına Cüneyt Biçer nezaretinde hazırlanan Çorum Belediye, yarın Tarsus İdmanyurdu’nu yenip hem galibiyet özlemine son vermek, hem de kötü gidişe “dur” demek istiyor.

39 puanlı 5.sıradaki Çorum Belediye ile 44 puanlı 2.sıradaki Tarsus İdmanyurdu arasında yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçta Trabzon bölgesi B klasman hakemlerinden Tolga Sancak düdük çalacak. Saat 15.00’te başlayacak maçta Sancak’ın yardımcılıklarını ise Eskişehir bölgesinden Turgut Evran ve Erzurum bölgesinden Ömer Lütfü Aydın yapacak. Gümüşhane’den Şahin Berker de maçın dördüncü hakem olacak.

Çorum Belediyespor’da kırmızı kart cezalısı Yasin Dülger’in yanı sıra sarı kart cezalıları Yakup Kayış ve Emre Yüksektepe forma giyemeyecek. Konuk takımda ise sarı kart cezalısı Alper Yener ve sakatlığı bulunan Ferhat Duman takımdaki yerlerini alamayacaklar.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim