Pazar günü deplasmanda Kızılcabölükspor’la kritik bir maç oynayacak olan Çorum Belediyespor’a Karaoğlan Balık Restaurant tarafından balık ikramında bulunuldu.

Buharaevlerdeki Karaoğlan Balık Restaurant’ta verilen yemeğe; Tekirdağ-Çorlu’nun Çorumlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, yöneticiler, teknik heyet, futbolcular ve kulüp personeli katıldı.

Yemekten dolayı Karaoğlan Balık Restaurant Sahibi Mehmet Odabaş’a teşekkür eden Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, futbolculara hitaben kısa bir konuşma yaptı. Çok iyi bir kadroya sahip olduklarını yineleyen Başkan Zeki Gül, bu haftaki Kızılcabölükspor maçında gerçek futbolunu oynamaları halinde sahadan galibiyetle ayrılacaklarını söyledi. Grupta yenemeyecekleri takım olmadığının altını çizen Gül, “Siz yeter ki, kendiniz gibi oynayın bu grupta yenemeyeceğiniz takım yok. Buna sadece Kızılcabölük dahil değil. Grubumuzdaki tüm takımlar için geçerli. Artık uydudan yayın yapan televizyonumuz sayesinde yurt içi ve yurt dışındaki tüm Çorumluların gözü sizin üzerinizde. Bunun bilincinde hareket etmeniz lazım. Bundan da şüphemiz yok. Bizler yönetim olarak sizlere inanıyor ve güveniyoruz” dedi.

Kulüp Başkanı Zeki Gül’ün misafiri olarak katılan Tekirdağ-Çorlu’nun Çorumlu kaymakamı Levent Kılıç, Çorum’un gerçek yerinin daha üst ligler olduğunu söyledi.

Çorum’dan küçük yerleşim yerlerinin takımlarının üst liglerde oynadığına dikkat çeken Kaymakam Kılıç, “Çorum daha üst ligleri hak ediyor. Şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor da üst liglerde oynayacak potansiyele sahip” dedi.

Kılıç, Belediyespor’a şampiyonluk yolunda başarı dileklerinde de bulundu.

Karaoğlan Balık Restaurant Sahibi Mehmet Odabaş, Çorum Belediyespor’a şampiyonluk yolunda başarı dileklerinde bulundu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim