Çorum Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Nurettin Karaca, futbol oynamakta bir sıkıntılarının olmadığını, ancak zaman zaman inanç ve mücadelede sorunlar yaşadıklarını söyledi.
Kazanmaya inandıkları zaman grupta yenemeyecekleri takım olmadığını kaydeden Nurettin Karaca, inanmaları halinde bu hafta Sandıklı deplasmanından da galibiyetle döneceklerini söyledi. Son 3 maçta aldıkları galibiyetlerle play-off potasındaki yerlerini aldıklarını kaydeden Nurettin Karaca , “Biz, gerçekten çok iyi bir takımız. Futbol oynamakta sıkıntımız yok. Ancak zaman zaman mücadele ve inançta sorunlar yaşıyoruz. Bunun son örneğini ikinci yarının ilk haftasında Dersimspor maçında yaşadık. Kazanacağımıza inanmadığımız için yenildik. Ancak son 3 haftada inandık ve kazandık. Aynı inancın ve mücadelenin devam etmesi halinde grupta yenemeyeceğimiz takım yok.
Bu hafta Sandıklıspor’la son derece kritik bir maç oynayacağız. Eğer kazanacağımıza inanırsak 3 puanla döneriz ki ben öyle olacağını düşünüyorum. Çünkü biz iyi bir takımız ve inandığımızda her takımı yenebiliriz. Bu takım sezon sonunda hedefe de ulaşacaktır” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim