Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta zirve hesapları yapan Çorum Belediyespor, 13.hafta maçında yarın deplasmanda grubun yenilgisiz iki takımından biri olan 24 Erzincanspor’la karşılaşacak.
Hafta içerisinde oynanan erteleme maçında Bergama Belediyespor’u 2-0 gibi net bir skorla yenerek moral bulan ve zirve yarışına tutunan Çorum Belediyespor, Erzincan’da da galibiyet mücadelesi verecek. Kırmızı-Siyahlılar dün sabah yaptıkları antrenmanla hazırlıklarını tamamlarken, bugün sabah saatlerinde ise Erzincan’a hareket ettiler.
7 beraberlikle grubun en çok berabere kalan 22 puanlı takımı Erzincanspor’la 16 puanlı Çorum Belediyespor arasında yarın Erzincan 13 Şubat Stadı’nda oynanacak maçı Kocaeli bölgesi hakemlerinden Alper Çetin yönetecek. Saat 13.00’te başlayacak maçta Alper Çetin’in yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Cem Özbay ve Birtan Yavuz yapacak. Burak Pınar ise maçın dördüncü hakemi olacak.
Rakibine ilk yenilgisini tattırmayı hedefleyen Çorum Belediyespor’da sakatlığı geçen ancak idman eksiği olan Buğra, 24 Erzincanspor’da ise kart cezalısı Berkant İstanbul forma giyemeyecek.
Kırmızı-Siyah renklere sahip olan iki takım, tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecek.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim