Çorum Belediyespor dünü tek imzayla geçirdi. Daha önce iç transferde 3, dış transferde 7 futbolcuya imza attıran Transfer Komitesi, dün de Gölcükspor’dan Yeldar Yamaç’ı kadroya kattı.
Turgut Özal İş Merkezi’nde bulunan toplantı salonunda saat 15.30’da gerçekleştirilen imza törenine Basın Sözcüsü İsmail Karabay katıldı. Karabay, Yeldar’ın şampiyonluk yolunda Belediyespor’a büyük katkı sağlayacağına inandığını belirtirken, başarı dileklerinde bulundu.
1+1 yıllık sözleşme imzalayan Yeldar Yamaç ise, “Çorum Belediyespor’u hedefli ve iddialı ve hedefleri olduğu için tercih ettim. Burada her şey çok güzel olacak gibi. İnşallah iki taraf için de hayırlısı olur” dedi.

ÜRDÜN DOĞUMLU
1992 Ürdün-Amman doğumlu olan Yeldar Yamaç, futbola 2008 yılında Kahramanmaraş Fener Gençlikspor’da başladı. Aynı yıl Kahramanmaraşspor’a transfer olan Yeldar, 2012’de Kahramanmaraşspor’da profesyonel imza attı. 2011’de İstanbul temsilcisi Beylerbeyi’ne transfer olan deneyimli futbolcu, daha sonra İstanbul’da Anadolu Üsküdar 1908’in formasını giydi. İki ayağını da iyi kullanan Yeldar, son 2 sezonu Kocaeli’nin 3.lig takımlarından Gölcükspor’da geçirdi. Kanat ve forvet hatlarında görev yapabilen 24 yaşındaki futbolcu geçen sezon 37 maçta forma giyerken, 4 gol attı. Bu maçlarda 3 sarı, 1 de kırmızı kart gören Yeldar, Çorum Belediyespor’la oynadıkları iki maçta da 9 numaralı formasıyla ilk 11’de görev yaptı.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim