Çorum Belediyespor Pazar günü sahasında Trabzon temsilcisi Baysal İnşaat Düzyurtspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Nazmi Avluca Sahası’nda saat 13.30’da başlayan antrenmana, sakatlığı nedeniyle ilk yarıyı kapatan Taner dışında tüm futbolcular katıldı. Isınma ile başlayan antrenman, 5’e 2’nin ardından tam sahada çift kale maçla devam etti. Sakatlığı bulunan ve Düzyurtspor maçında da takımdaki yerini alamayacak olan Akın takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Teknik Direktör Yusuf Tokuş, Düzyurtspor maçının provasının yapıldığı çift kalede, as futbolcuların ağırlıkta olduğu Beyaz Takım’da Ramazan, M.Zahit, Yakup, Erhan, Mert, Özgür, Emre, Yasin, Doğan Can, M.Enes ve Abuzer’e, Kırmızı Takım’da ise Sercan, İzzet, Abdullah, Batuhan, Doğukan, Mücahit, Selim, Yavuz, Murat Hacıoğlu, Kıvanç ve Salim’e görev verdi. Teknik patron Yusuf Tokuş’un sakatlığı geçen Abuzer’i ilk 11’de oynatması ve sakat olan Taner’in yerine kanatta Doğan Can’ı oynatıp 4-2-3-1’den 4-4-2 sistemine dönmesi dikkat çekti. Futbolcuların hırslı ve istekli göründükleri çift kalede, as takımda Abuzer ve M.Enes forvette görev yaparken, ikinci yarıda Abuzer yedek takıma geçti. Kıran kırana geçen çift kalede yedek takım, as takımı Kıvanç (2), Batuhan, Salim, Murat Hacıoğlu ve Abuzer’in golleriyle 6-1 yenerken, as takımın tek golü Doğan Can’dan geldi.

Çorum Belediye bugün yapacağı antrenmanla Düzyurtspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim