Oldukça çalkantılı günler geçiren Aydınspor yönetimi teknik direktör olarak önce Ahmet Duman’la anlaşırken, olumsuz gelişmeler üzerine Duman görevi kabul etmediğini açıkladı. Bunun üzerine Ali Eren Beşer’le prensin anlaşmasına varan Aydınspor yönetimi son anda rotayı Yavuz İncedal’a çevirdi. Çorum Belediyespor’un eski teknik direktörlerinden olan Yavuz İncedal Aydın ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalarken, transfer çalışmalarına hemen başladı. İncedal’ın yardımcılıklarını ise Çorum Belediyespor’da olduğu gibi Rıfkı Ekenler ve Cengiz Tarım yapacak.

(Hüseyin AŞKIN)

TUNCAY VE

RAMAZAN’I DA

ALDILAR

Teknik direktörlük görevine Yavuz İncedal’ı getiren Aydınspor’da transfer çalışmaları hemen başladı. Siyah-Beyazlılar, Çorumlu sporseverlerin yakından tanıdığı 3 futbolcuyla anlaşmaya vardı.

Teknik Direktör Yavuz İncedal’ın raporu doğrultusunda, iç transferde Çorum Belediyespor’un eski futbolcularından stoper İsmail Hacıhafızoğlu ile yeniden anlaşan Aydınspor, dış transferde ise bonservisi Göztepe’de olan ve geçtiğimiz sezon Hatayspor’da kiralık oynayan 20 yaşındaki Çorumlu orta saha oyuncusu Tuncay Kılıç ve 2009-2010 sezonunda Çorumspor forması giyen 30 yaşındaki sağ bek Ramazan Karaca’yı renklerine bağladı. Geçen sezon Tire 1922 Spor’da oynayan Ramazan, 2 buçuk sezon formasını giydiği ve geçen sezon devre arasında ayrıldığı Aydınspor’a geri dönmüş oldu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim