Kırmızı-Siyahlılar kazanırsa yeniden potaya girecek, kaybederlerse puan farkı 5’e çıkacak ve büyük ihtimalle her şey bitecek. Elazığ Atatürk Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak kritik maçı İstanbul bölgesi C klasman hakemlerinden Aytaç Geçgel yönetecek.

TFF 3.Lig’in gruplarında 30.hafta maçları oynanacak ve son 4 haftaya girilecek. Artık puan kayıplarının neredeyse imkânsız hale geldiği bu haftalarda her maç kritik önem taşırken, 3.Grupta Play-Off’a kalma mücadelesi veren Çorum Belediyespor da telafisi çok zor olan bir maça çıkacak. Kırmızı-Siyahlılar, Play-Off potasında bulunan Elaziz Belediye ile deplasmanda karşılaşacak.

Son 10 maçında galibiyet sevinci yaşayamayan 42 puanlı 6.sıradaki Çorum Belediye, 44 puanla Play-Off potasında yer alan Elaziz Belediye’yi yenip yeniden potaya girmeye çalışacak. Çorum Belediye yenilirse puan farkı 5’e çıkacak ve büyük olasılıkla her şey bitecek.

Grupta belki de haftanın en kritik maçı olan Elaziz Belediye-Çorum Belediye karşılaşması yarın Elazığ Atatürk Stadı’nda oynanacak. Saat 15.00’te başlayacak maçı İstanbul bölgesi C klasman hakemlerinden Aytaç Geçgel yönetecek olup, yardımcılıklarını ise yine İstanbul bölgesinden Vedat Demir ve Ferdi Karadoruk yapacak. Edirne bölgesinden Gökhan Alkayalar ise maçın dördüncü hakemi olacak.

Kritik maçta Çorum Belediyespor’da Yakup Yiğit, Elaziz Belediyespor’da ise İsmail Türkaslan sarı kart cezalısı oldukları için forma giyemeyecekler.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim